1. renn i Neskarusellen onsdag 200121.

16 jan

Stilart: Klassisk. Vi følger datoene på terminlisten med allerede oppsatte stilarter.

Hvis regjeringen ikke kommer med ytterligere innskjerping av regler 180121, får vi til å arrangere renn innenfor lovlige rammer onsdag 200121. Dette innebærer noen ekstra tiltak og begrensninger for utøvere og støtteapparat.

  1. DET BLIR INGEN ETTERANMELDING RENNDAG. Alle startlister blir klargjort i god tid. Det vil si at dere som har tenkt til å delta, men har planlagt etteranmelding, må melde dere på med navn, klasse, klubb og eventuelt brikkenummer (om dere har) SENEST SØNDAG 17. JANUAR kl. 18.00. til berit_rimstad@hotmail.com. Etter dette settes startlister opp.
  2. Vi kan være maximalt 200 personer under arrangementet. Alle deltakere registreres i anlegget, men dere som følger må registrere dere i anlegget. Ta med mobiltelefon og registrér QR-kode på plakat i anlegget. Ved problemer, kontakt rennkontoret. Vi oppfordrer til at max en voksen følger sitt barn.
  3. Sjekk startliste og notér dere startnummer og brikkenummer, da dette pakkes klart på forhånd. En person per familie henter startnummer og brikkenummer under taket foran arenabygget.
  4. Hold god avstand til andre utenfor deres kohort, minst 1 meter.
  5. Her må vi være takknemlige for at vi i det hele tatt får til renn – slik at servering av saft og kafé utgår. Alle må derfor ha med egen drikke og eventuell mat. Når utøverne går i mål, legges startnummer og brikke i merkede bokser / poser i målområdet. Toalettene bak arenabygget vil være åpne. Utover dette blir det ikke mulighet til å gå inn noe sted.
  6. Vi har smittevernvakter som passer ekstra på under arrangementet. Smittevernansvarlig: Berit Rimstad.
  7. Se http://www.nesski.no for gjeldende smittevernregler.

Følg med på oppdateringer her og på facebooksiden vår fortløpende. Vi gleder oss til renn 🙂